
Χυλοπίτες με μανιτάρια πλευρωτούς και γιαούρτι
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκα μανιτάρια μαγειρεύοντας τα με την ίδια διαδικασία.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκα μανιτάρια μαγειρεύοντας τα με την ίδια διαδικασία.
Τα τελευταία τρυφερά κολοκυθάκια της σεζόν αξιοποιούνται σε μια γρήγορη μακαρονάδα.
Αν σας βρίσκεται λίγο σουμάκι ανάμεσα στα μπαχαρικά σας, πασπαλίστε τη σάλτσα του γιαουρτιού και σερβίρετε την δίπλα στους καυτούς τραχανοκεφτέδες σας μαζί με μια πράσινη σαλάτα.
Ο τραχανάς, αφού μαγειρευτεί, πολτοποιείται και γίνεται βελουτέ ενώ δυο προσθήκες τον κάνουν αγνώριστο: Λεπτά φετάκια λουκάνικου και ένα αυγό με ζουμερό ακόμη τον κρόκο μετατρέπουν τη σούπα σε ένα πλήρες, πληρέστατο γεύμα.
Η πικάντικη κοπανιστή είναι ό,τι πρέπει για να γίνει η σούπα μας ακόμα πιο «θερμαντική».